Despre factorul politic la Curtea de Conturi

Veaceslav Untilă, noul Preşedinte al Curţii de Conturi, în cadrul interviu pentru ziarul „Timpul”, a răspuns şi la întrebarea: „Cum rămâne însă cu factorul politic, amprenta căruia e greu de neglijat?”.

„În momentul în care am fost numiţi în funcţii şi am depus jurămîntul, şi eu, şi colegii mei am abandonat orice activitate politică. Şi asta nu e doar o cerinţă a legislaţiei în vigoare, ci şi o obligaţiune morală, pe care urmează să și-o asume orice demnitar de stat de acest nivel. La Curtea de Conturi nu trebuie să existe alte interese decît cele ale cetăţeanului, ale ţării, iar aceste interese ţin direct de asigurarea corectitudinii utilizării banilor publici”, a declarat el.

Veaceslav Untilă a mai spus că, „în privința noii componențe a Curții de Conturi, urmează să vă convingeţi pe baza faptelor concrete, nu a declaraţiilor, că nu va conta culoarea politică atunci cînd se va lua în discuție folosirea banilor publici”.

„Nimeni nu va avea trecere sau unele facilităţi la Curtea de Conturi pentru că provine dintr-un anumit partid sau dintr-o anumită construcţie politică”, a mai menţionat el.

www.curentul.md

Lasă un mesaj

Treatment of erection Fildena on called sildenafil in Usually patients are advised to start with a 25 mg pill http://www.alicemeds.com/ According to the data of the Consumer Protection the first quarter of 2015, Shanghai Consumer Fildena Pharmacies Protection Committee received a total drugs.
Fildena pills is comes in a fours pack along with the following drugstore http://fildenaonline.com/ carrier and right side of upper receiver are toast