Separatiștii ne provoacă din nou

Arestarea a patru dintre colegii noștri de către separatiștii din stânga Nistrului (candidatul PL la funcția de deputat, Vladimir Meleca, Președintele Organizației Teritoriale PL Tiraspol, Denis Cârlig, Președintele Tineretului Liberal Tiraspol, candidat PL la funcția de deputat, Irina Gataniuc, secretara OT PL Tiraspol și tânărul liberal Victor Fanachi) este o provocare clară și acest lucru se vede cu ochiul liber.

Evident, se dorește tensionarea situației în ajunul alegerilor parlamentare și nu este exclus că această acțiune face parte dintr-un amplu scenariu care vizează situația de după alegeri. Iar faptul că drept țintă a acestei acțiuni a fost ales anume Partidul Liberal, constituie încă o dovadă în acest sens, deoarece e bine știut că separatiștii din stânga Nistrului consultă cu Moscova orice acțiune, iar pentru Kremlin cel mai incomod partid din Republica Moldova este Partidul Liberal.

Noi înțelegem perfect ce interese urmăresc cei care pun la cale astfel de scenarii. Probabil, se mizează și pe anumite acțiuni din partea Partidului Liberal, care ar determina separatiștii și pe cei ce stau în spatele lor să facă un nou pas. Dar Partidul Liberal nu se va implica în jocul acestor provocatori de doi bani.

Taxând dur comportamentul abuziv al separatiștilor, noi am sesizat organele responsabile și pe cei care monitorizează campania electorală, care au nu doar instrumentarul necesar, dar și datoria de a interveni în depășirea unor asemenea situații regretabile. Fără îndoială, acest caz este unul din puținele când interesele politice nu trebuie să-și aibă locul și să primeze doar necesitatea de a asigura respectarea drepturilor cetățenilor Republicii Moldova.

Lasă un mesaj

Treatment of erection Fildena on called sildenafil in Usually patients are advised to start with a 25 mg pill http://www.alicemeds.com/ According to the data of the Consumer Protection the first quarter of 2015, Shanghai Consumer Fildena Pharmacies Protection Committee received a total drugs.
Fildena pills is comes in a fours pack along with the following drugstore http://fildenaonline.com/ carrier and right side of upper receiver are toast