Curtea de Conturi şi-a reluat şedinţele în plen

După o perioadă de „acomodare”, care a presupus inclusiv şi preluarea subiectelor aflate pe agenda de lucru de către noua componenţă a Curţii de Conturi a Republicii Moldova, pe care am onoarea să o conduc, am reluat activitatea în plen. Iar prima şedinţă a fost dedicată examinării Raportului auditului de performanță „Care este impactul reformei finanțelor publice locale asupra descentralizării financiare a UAT (Unitate administrativ teritorială)?”.

Scopul urmărit a fost de a determina cum a influențat implementarea noului sistem de formare a bugetelor locale asupra sustenabilității bugetelor UAT și dacă acest sistem a ținut pasul cu intențiile prestabilite în cadrul legal-normativ, relevante descentralizării financiare.

A fost o şedinţă bună, productivă şi consider că acele constatări ce au fost făcute, vor contribui pe bună dreptate atât la o cunoaştere mai profundă a problemei respective, cât şi la înlăturarea unor lacune în viitor.

Pentru cei interesaţi de detalii, ataşez un link util.

Lasă un mesaj

Treatment of erection Fildena on called sildenafil in Usually patients are advised to start with a 25 mg pill http://www.alicemeds.com/ According to the data of the Consumer Protection the first quarter of 2015, Shanghai Consumer Fildena Pharmacies Protection Committee received a total drugs.
Fildena pills is comes in a fours pack along with the following drugstore http://fildenaonline.com/ carrier and right side of upper receiver are toast