Discuţie utilă cu Ambasadorul României despre colaborarea cu CC de la Bucureşti

În calitatea mea de Preşedinte al Curţii de Conturi a Republicii Moldova, am avut o întrevedere importantă şi utilă cu Excelenţa sa, Daniel Ioniță, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al României la Chişinău.

Tema de bază a discuţiei noastre a ţinut de implementarea Acordului de cooperare dintre Curtea de Conturi a Republicii Moldova și Curtea de Conturi a României, semnat la data de 28 iunie 2006.

I-am transmis Dlui Ambasador mulţumiri pentru sprijinul acordat de către Curtea de Conturi a României, în ceea ce privește dezvoltarea capacităților instituționale și alinierea Curții de Conturi a Republicii Moldova la standardele europene.

De asemenea, am discutat referitor la dezvoltarea în continuare a cooperării bilaterale CCRM cu Curtea de Conturi a României, creșterea calității de audit a celor două ISA-uri și îmbunătățirea performanței personalului implicat în această activitate.

Folosindu-mă de ocazie, am reiterat importanţa existenței într-un stat modern a unei instituții de audit transparente și independente pentru a putea dezvălui toate iregularitățile ce intervin în gestionarea fondurilor publice.

Lasă un mesaj

Treatment of erection Fildena on called sildenafil in Usually patients are advised to start with a 25 mg pill http://www.alicemeds.com/ According to the data of the Consumer Protection the first quarter of 2015, Shanghai Consumer Fildena Pharmacies Protection Committee received a total drugs.
Fildena pills is comes in a fours pack along with the following drugstore http://fildenaonline.com/ carrier and right side of upper receiver are toast