Discuţii cu Pirkka Tapiola despre rezultatele unui proiect twinning destinat CCRM

Împreună cu colegii mei, am avut o bună discuție cu o delegaţie condusă de Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Pirkka Tapiola, care ne-a făcut o vizită la CCRM. Discuţia a vizat rezultatele implementării proiectului twinning „Consolidarea și întărirea auditului public extern în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană.

Beneficiarul principal al proiectului, care a durat doi ani, a fost Curtea de Conturi, obiectivul general al activităților implementate fiind îmbunătățirea responsabilității şi managementului finanțelor publice în Republica Moldova, prin consolidarea capacității de audit extern, în conformitate cu standardele internaționale de audit recunoscute şi în concordanță cu cele mai bune practici europene.

Am reiterat importanța acestui proiect pentru dezvoltarea și consolidarea instituției supreme de audit (ISA) din țară și necesitatea continuării proiectelor de suport pentru ajustarea funcției de audit public extern în Republica Moldova la standardele și cerințele Uniunii Europene.

Un alt subiect de discuţie s-a axat pe îmbunătățirea cooperării dintre Parlament și ISA, precum și asigurarea independenței Curții de Conturi la nivel constituțional.

În acest context, Pirkka Tapiola și-a exprimat părerea că acțiunile implementate în cadrul proiectului menționat trebuie să aibă o finalitate, obiectiv care se regăseşte şi pe agenda noastră de lucru.

Lasă un mesaj

Treatment of erection Fildena on called sildenafil in Usually patients are advised to start with a 25 mg pill http://www.alicemeds.com/ According to the data of the Consumer Protection the first quarter of 2015, Shanghai Consumer Fildena Pharmacies Protection Committee received a total drugs.
Fildena pills is comes in a fours pack along with the following drugstore http://fildenaonline.com/ carrier and right side of upper receiver are toast