O garanţie în plus pentru Republica Moldova

Preocupaţi de grijile noastre interne, noi, cei din Republica Moldova, nu prea am atras atenţie unui eveniment internaţional, reuniunea Adunării Parlamentare a NATO de la Bucureşti, la care a participat şi Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg.

Discuţiile de la Bucureşti s-au referit inclusiv la rolul jucat de România în asigurarea stabilităţii şi securităţii în regiune. Astfel, Jens Stoltenberg a mulţumit României pentru contribuțiile aduse în NATO, dar și pentru faptul că a ajutat Ucraina, Georgia și a contribuit la stabilitatea pe flancul estic.

La rândul său, Mihai Tudose, premierul român, a amintit că România va aduce cheltuielile pentru apărare până la nivelul de 2% din PIB – un normativ stabilit acum trei ani de NATO. Totodată, el a vorbit despre intenţia României de a fi cât mai prezentă pe flancul estic și în Balcanii de Vest, ca un pilon de stabilitate și ca un partener strategic recunoscut a Alianței Nord Atlantice, accentuând rolul României în asigurarea unității în securitatea europeană, cu sprijinul și sub umbrela NATO.

Aceste angajamente ale României sunt foarte importante pentru noi, cei din Republica Moldova. Or, aceasta înseamnă nimic altceva decât o garanţie în plus că în zona din care facem parte va fi stabilitate, iar securitatea va fi asigurată sub umbrela celui mai eficient organism internaţional din domeniu. Acest moment trebuie luat în calcul şi atunci când discutăm pe marginea strategiilor sau proiectelor ce au în vedere securitatea naţională, dar şi atunci când discutăm despre problemele ce au tangenţă cu securitatea regională şi internaţională.

Lasă un mesaj

Treatment of erection Fildena on called sildenafil in Usually patients are advised to start with a 25 mg pill http://www.alicemeds.com/ According to the data of the Consumer Protection the first quarter of 2015, Shanghai Consumer Fildena Pharmacies Protection Committee received a total drugs.
Fildena pills is comes in a fours pack along with the following drugstore http://fildenaonline.com/ carrier and right side of upper receiver are toast