ONAS – partenerul de la care avem ce învăţa

În aceste zile, Curtea de Conturi a Republicii Moldova primeşte vizita unei delegații oficiale a Oficiului Național de Audit al Suediei (ONAS). Pentru cei ce nu cunosc, voi menţiona că ONAS este unul din partenerii externi de dezvoltare, care au acordat suport considerabil CCRM în implementarea reformelor instituționale și introducerea standardelor internaționale de audit.

Colaborarea cu ONAS este importantă pentru noi, or e vorba de un partener de la care avem ce învăţa. Am menţionat acest lucru şi în cadrul întrevederii pe care am avut-o cu managementul ONAS, care e reprezentat de către Magnus Lindell, Vice Auditor General și Kameran Khudur, managerul Proiectului de cooperare, și cu experții ONAS, Anita Nilsson și Jens Eriksson.

Am trecut în revistă etapele colaborării CCRM cu ONAS, care au început în anul 2006 și au presupus instruiri, asistență metodologică, ajustarea cadrului normativ-legal, schimb de informații, preluare de experiență și bune practici, vizite de studiu, susținere financiară etc.

De asemenea, au fost puse în discuție aspectele de cooperare, care urmează a fi incluse în planurile de acțiuni și acordurile de viitor. Apropo, în aceste zile, angajații Curții de Conturi și experții ONAS conlucrează în maniera preluării bunelor practici în cadrul unui atelier de lucru. Atelierul de lucru este axat pe dezvoltarea capacităților instituționale ale Instituției Supreme de Audit (ISA). Sunt sigur că vom avea o colaborare eficientă şi pe viitor, ceea ce va dezvolta şi consolida capacităţile Curții de Conturi a Republicii Moldova.

Lasă un mesaj

Treatment of erection Fildena on called sildenafil in Usually patients are advised to start with a 25 mg pill http://www.alicemeds.com/ According to the data of the Consumer Protection the first quarter of 2015, Shanghai Consumer Fildena Pharmacies Protection Committee received a total drugs.
Fildena pills is comes in a fours pack along with the following drugstore http://fildenaonline.com/ carrier and right side of upper receiver are toast