Peter Michalko în vizită la Curtea de Conturi

Pe data de 2 octombrie, am avut o întrevedere cu ambasadorul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko, care a vizitat în premieră instituţia pe care am onoarea să o conduc.

I-am mulțumit dlui ambasador pentru vizita sa la Curtea de Conturi, menţionând că apreciem înalt colaborarea noastră cu UE pe parcursul ultimilor ani, inclusiv Proiectul Twinning „Consolidarea și întărirea auditului public extern în Republica Moldova”, implementat în perioada 2014-2016. Activitățile desfășurate pe parcursul implementării proiectului au oferit posibilitatea de a obține rezultate scontate ale Curții de Conturi, în conformitate cu standardele acceptate pe plan internațional și cu cele mai bune practici de audit extern ale Uniunii Europene.

În cadrul discuției am abordat tematici cu privire la necesitatea cooperării cu Parlamentul Republicii Moldova în vederea consolidării unei comunicări eficiente, privind succesele înregistrate de instituția supremă de audit în contextul efectuării auditului public extern, inclusiv al fondurilor europene, oferite țării noastre în cadrul proiectelor externe și despre independența Curții de Conturi la nivel constituțional.

Dl Peter Michalko ne-a asigurat de susținerea și sprijinul instituției în auditul public extern, și în continuare.

Cred că această vizită este un nou început în colaborarea dintre CCRM şi Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova.

Lasă un mesaj

Treatment of erection Fildena on called sildenafil in Usually patients are advised to start with a 25 mg pill http://www.alicemeds.com/ According to the data of the Consumer Protection the first quarter of 2015, Shanghai Consumer Fildena Pharmacies Protection Committee received a total drugs.
Fildena pills is comes in a fours pack along with the following drugstore http://fildenaonline.com/ carrier and right side of upper receiver are toast