Președintele CCRM a dezvăluit ce tradiție se respectă în familia sa, de sărbători

Președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), Veaceslav Untilă, a dezvăluit ce tradiție se respectă în familia sa, atunci când e vorba de sărbători și nu doar.

În contextul sărbătorilor de iarnă, TRIBUNA l-a întrebat pe Președintele CCRM cum obișnuiește să le marcheze.

„Am o tradiție de mai mulți ani de zile: în fiecare duminică încercăm să convocăm toată familia la aceeași masă. Suntem 9 membri și încercăm să ne convocăm toți. Chiar dacă nu ne reușește întotdeauna, în linii mari, izbutim, mai cu seamă de Crăciun și Revelion. Sper că și în acest an se va întâmpla acest lucru”, a mărturisit Veaceslav Untilă, precizând că neapărat la una dintre sărbători vor reuși să se adune toți membrii familiei.

www.tribuna.md

Lasă un mesaj

Treatment of erection Fildena on called sildenafil in Usually patients are advised to start with a 25 mg pill http://www.alicemeds.com/ According to the data of the Consumer Protection the first quarter of 2015, Shanghai Consumer Fildena Pharmacies Protection Committee received a total drugs.
Fildena pills is comes in a fours pack along with the following drugstore http://fildenaonline.com/ carrier and right side of upper receiver are toast