Veaceslav Untilă: Colaboratorii CCRM activează în zonă de risc și trebuie protejați

Președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), Veaceslav Untilă spune că în 2017 cel mai mult își dorește să se afirme în funcția de conducător al acestei instituții.

El a declarat pentru TRIBUNA că va face tot posibilul să nu-și dezamăgească echipa, dar și ca toți angajații să se simtă confortabil în cadrul CCRM.

„Mi s-a creat impresia că echipa de la CCRM m-a acceptat și este un lucru foarte important pentru mine, dar vreau ca în 2017 să nu-i dezamăgesc și vreau să fac tot posibilul ca angajații să se simtă confortabil. Îmi doresc să fie promovați cei care muncesc bine și, pe de altă parte, să avem grijă și să-i protejăm, pentru că este o activitate în zonă de risc și, în mare măsură, conducerea Curții e obligată să facă acest lucru”, a declarat Președintele CCRM.

Totodată, Veaceslav Untilă a mai spus că va fi multă muncă pe parcursul anului viitor. „Vom avea multe audituri, misiuni de audit. Vom face tot posibilul ca societatea să vadă lucrul și rezultatele noastre”, a subliniat el.

Notă: Veaceslav Untilă a fost premiat de TRIBUNA la categoria „Ascensiunea anului 2016”.

sursa: www.tribuna.md

Lasă un mesaj

Treatment of erection Fildena on called sildenafil in Usually patients are advised to start with a 25 mg pill http://www.alicemeds.com/ According to the data of the Consumer Protection the first quarter of 2015, Shanghai Consumer Fildena Pharmacies Protection Committee received a total drugs.
Fildena pills is comes in a fours pack along with the following drugstore http://fildenaonline.com/ carrier and right side of upper receiver are toast